Rezervace vstupenek

Rezervované vstupenky je nutné si vyzvednout nejpozději 30 minut před začátkem promítání!

Včas nevyzvednuté rezervace jsou automaticky zrušeny. Vstupenky mohou být prodány případným zájemcům o filmové představení. Je to z důvodu toho, že v minulosti mnoho návštěvníků přicházelo pro své rezervace těsně před promítáním a při hojně navštěvovaných filmech se tvořily velké fronty. To mělo důsledek toho, že nakonec propadli rezervace i těm, co stáli ve frontě. Děkujeme za pochopení.

A jak na to?

Po výběru pořadu z programu Kina Luník klikněte na ikonu nákupního košíku, která Vás odkáže na pohled sálu kina, kde si vyberete místa k sezení. Poté klikněte na tlačítko vpravo dole na šipku s celkovou sumou a budete přesměrování na možnost výběru přímého nákupu vstupenek nebo rezervace. Klikněte na Rezervace.

Po vyplnění Vašich iniciálů a e-mailu (popřípadě můžete uvést i svůj telefon) a zašktrnutí políčka "Souhlasím se Všeobecnými obchodními podmínkami" klikněte na tlačítku rezervovat umístěné v dolním pravém rohu obrazovky. Do Vámi uvedeného e-mailu Vám poté bude doručeno potvrzení rezervace. V potvrzovacím e-mailu Vám bude rovněž nabídnuta možnost zaplatit rezervaci online, což je nejsnazší cesta, kterou doporučujeme zvolit, pokud se chcete pokladně kina a možné frontě tvořící se v případech, kdy nechá většina diváků nákup vstupenek až na poslední chvíli, zcela vyhnout.

Rezervované vstupenky je také možné vyzvednout na pokladně Kina Luník hodinu před kterýmkoli promítáním (nejpozději 30 minut před začátkem konkrétního představení) nebo v IC Červený Kostelec, Česká Skalice, Hronov, Úpice, Police nad Metují, Nové Město nad Metují a Náchod.

Najděte svoji akci