Mimořádný provoz Kina Luník

V důsledku nových opatření Úřadu vlády ČR došlo v našem programu k řadě změn. Aktuální program najdete na našich webových stránkách www.kinolunik.cz. Provoz našeho kina je zatím nepřerušen.

Následující představení jsou zrušeny:
14. 3. 3Bobule
20. 3. Andílci ze školy
21. 3. Princezna zakletá v čase
21. 3. 3Bobule
28. 3. 3Bobule

Zakoupené vstupenky na výše uvedené akce můžete vracet na místě prodeje. V případě nákupu vstupenek online na www.kinolunik.cz Vám peníze budou automaticky vráceny na účet, ze kterého byla provedena platba.

Omezením kapacity sálů na maximum 80 lidí reagujeme na preventivní nařízení, které vydal Úřad vlády ČR. Jednáme v souladu s instrukcemi příslušných státních institucí, které v současné době úplný zákaz kulturních akcí nepovažují za nutný. Uvědomujeme si vážnost situace a proto jsme přistoupili k několika opatřením, jako např. instalace dezinfekčních mýdel na toaletu nebo volné sezení dle výběru. Situaci průběžně vyhodnocujeme a jsme připraveni ihned reagovat na případná další opatření. Na naše diváky apelujeme, aby ani oni situaci nepodceňovali, a v případě, že se necítí dobře, do kina nechodili.

Prosíme o trpělivost a pochopení pro opatření v mimořádné situaci, kterou i nadále sledujeme a o změnách vás budeme informovat. Sledujte prosím internetové stránky www.kinolunik.cz a Facebook Kino Luník.

Vaše Kino Luník

Najděte svoji akci